Над по-голямата част от страната времето днес ще бъде слнчево. След

...
Над по-голямата част от страната времето днес ще бъде слнчево. След
Коментари Харесай

Времето в неделя: Слънчево сутринта, бури и градушки след обяд

Над по-голямата част от страната времето през днешния ден ще бъде слнчево. След обяд над Западна и Централна България ще стартира да се развива купесто-дъждовна облачност и до вечерта на доста места там ще има краткотрайни превалявания.

На места валежите ще бъдат краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевични стихии, оповестява " Фокус ", като цитира Национален институт по метеорология и хидрология. Ще има условия за градушки.

Ще духа юг-югоизточен вятър, който в Източна България ще се усили и ще е сдържан. Максималните температури ще са най-вече сред 30° и 35°, за София – към 29°. 

Над Черноморието ще е най-вече слънчево. След обяд и по здрач по северното крайбрежие ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за дъжд е дребна. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 25-26°.

Температурата на морската вода е 23-24°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините в утринните часове ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд над масивите от западната половина на страната ще се развива купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа мощен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 25°, на 2000 метра – към 18°
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР